Ομοσπονδία εξωραϊστικών συλλόγων οικιστών Αγ. Θεοδώρων

Η ομοσπονδία μέσα από τις σελίδες του περιοδικού ΕΙΚΟΝΑ της περιοχής μας.

στο τεύχος Αυγούστου – Σεπτέμβριου που κυκλοφορεί, μεταξύ άλλων σπουδαίων άρθρων

όπως το αφιέρωμα στα 2500 χρόνια από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας 480 πχ, την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου των Αγίων Θεοδώρων, το αφιέρωμα στον πανηγυρικό εορτασμό της Παναγίας ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ στο Λουτράκι, της ανοιχτές πληγές και υποσχέσεις στην Κινέτα κ.α. φιλοξενείτε και η δράση της Ομοσπονδίας για τον μήνα Σεπτέμβριο.

”Το διάστημα αυτό στους Αγίους Θεοδώρους γίνονται ασφαλτοστρώσεις στους οικισμούς, σε συνέχεια του προηγούμενου έργου, ενώ θα υπάρξει και τρίτο στάδιο.

Η Ομοσπονδία από τα μέσα Σεπτέμβριου έως και τον Οκτώβριο θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τους Συλλόγους, ώστε να καταγράψει την εικόνα που παρουσιάζεται σε κάθε οικισμό, όσο αφορά την υλοποίηση της ασφαλτόστρωσης, την διάθεση κάδων απορριμμάτων, στρογγυλών καθρεπτών κυκλοφορίας, την ανάγκη για αλλαγή λαμπτήρων, καθώς και τυχών επισκευές σε μπράτσα.

Συγχρόνως ζητάμε από κάθε σύλλογο να μας υποδείξει, αλλά και να αναδείξει το ιδιαίτερο θέμα άμεσης προτεραιότητας, που απασχολεί τον οικισμό του.

Η επαφή με την Δημοτική και την Τοπική Αρχή, επιδιώκουμε να είναι συνεχής, οι όποιες προσπάθειες μας είναι: να υπάρχει συνεργασία και συνεννόηση, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα για κάθε οικισμό.

Η προσπάθεια που κάνει η Ομοσπονδία απαιτεί το δέσιμο των Συλλογών με την Ομοσπονδία, με μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών των οικιστών – οικισμών.

Το Δ.Σ. ολοκλήρωσε την υλοποίηση των  αποφάσεων της προηγούμενης συνεδρίασης, προχωρώντας στον ευπρεπισμό του γραφείου της ομοσπονδίας και την κατασκευή της  ιστοσελίδας kromiona.gr

και της σελίδας στο Facebook Ομοσπονδία εξωραϊστικών συλλόγων οικιστών Αγ. Θεοδώρων, τα οποία είναι και τα μοναδικά εν ενεργεία επίσημα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Ομοσπονδίας.

https://kromiona.gr/

Στην σελίδα: kromiona.gr καθώς και στην σελίδα στο  Facebook: Ομοσπονδία εξωραϊστικών συλλόγων οικιστών Αγ. Θεοδώρων, θα βρείτε το καταστατικό της Ομοσπονδίας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τις Επιτροπές της Ομοσπονδίας, νέα από την Ομοσπονδία, από τους Αγίους Θεοδώρους, από τον Δήμο, την Περιφέρεια, τρέχοντα θέματα που είναι στην επικαιρότητα από την πατρίδα μας αλλά και Διεθνή που έχουν ιδιαίτερη σημασία για την χώρα μας.

https://www.facebook.com/kromiona/?cft[0]=AZXqMdnc1JaTXy45BEm3w_tmYiz8eo9QCQ9nRMfMbcrr1RhHRPHhcY5Pwnkisc_E4AyDxXr0l9HW4x4uqhuOGB9IufHj47hsGcnpGgxk87iS9HMgWmxV4FQK0UvkLERrR7tu-23cEhgRcb4Eub63YF76xC9IhaBNenMex5OG2RYeN3LUsn3Wa07ZEjBBlf86RLU&tn=-UC%2CP-R

Επίσης μπορείτε να βρείτε τα τηλέφωνα επικοινωνίας και το email της ομοσπονδίας.

Από την σελίδα μπορείτε κάθε άρθρο να το κοινοποιείτε μέσω f,t,in και να επισκέπτεστε στο Facebook την σελίδα και το YouTube  της Ομοσπονδίας.

Τέλος όλα τα γραπτά αιτήματα που λαμβάνουμε από τους οικισμούς μας, τα επαναπροωθούμε σε κάθε συνάντηση μας ανάλογα, προς τον Δήμο, την Περιφέρεια, την ΔΕΗ, την ΔΕΥΑΛΘ και αλλού, συμβάλλοντας στην ανάδειξη τους μέχρι την υλοποίηση τους.”