Ομοσπονδία εξωραϊστικών συλλόγων οικιστών Αγ. Θεοδώρων

Εκδηλώσεις τις Ομοσπονδίας για το επόμενο διάστημα

Αγαπητοί φίλοι! Σας καλούμε την Παρασκευή 20 Αυγούστου στο περίβολο του παλιού σταθμού ΟΣΕ στις 21:00 όπου Θα πραγματοποιήσουμε λαϊκή βραδιά, με τον Πάνο Πετράκη.

H Ομοσπονδία είχε προγραμματίσει για φέτος τέσσερις εκδηλώσεις μέσα στο καλοκαίρι, με κύριους συντελεστές ανθρώπους του τόπου μας.

Με στόχο να περάσουν όμορφα όσοι παραβρεθούν γνωρίζοντας ακόμη μια πλευρά των Αγ, Θεοδώρων, βάζοντας έτσι και εμείς, ένα λιθαράκι στην ανάδειξη του τόπου μας ως ένα φιλόξενο προορισμό.

Επίσης με την επιλογή των χώρων, θέλουμε να  ευαισθητοποιήσουμε και να αφυπνίσουμε, όσο αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και έμπρακτα αφού πιθανά έσοδα από τις εκδηλώσεις, θα διατεθούν για την πυρασφάλεια, με κύριο μέλημα μας την πρόληψη στην περιοχή μας.    

Οι εκδηλώσεις που μέχρι τώρα αναβάλαμε λόγω της τραγικής κατάστασης που βίωσαν συνάνθρωποι μας, αλλά και της καταστροφής του περιβάλλοντος, είναι η λαϊκή βραδιά με τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε με τον  Κώστα Χριστακόπουλο και η προβολή μαγνητοσκοπημένης παράστασης του Λαϊκού Θεάτρου Αγ .Θεοδώρων, αφιερωμένη στην μνήμη αγαπημένων συμπολιτών μας.

Η επόμενη εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου στο ανοικτό θέατρο ‘’Νότης Περγιάλης’’ στον οικισμό Μπεσκάκη όπου  θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση με το Κοινωνικό έργο του Γεράσιμου Κατσανέα ‘’ Σιλάχ’’.

Στις εκδηλώσεις μας θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την πανδημία και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας .

Τηλ. Επικοινωνίας.6972302167