Ομοσπονδία εξωραϊστικών συλλόγων οικιστών Αγ. Θεοδώρων

Συλλαλητήριο αύριο από τους συνταξιούχους.

Επιτροπή συνταξιούχων Αγίων Θεοδώρων (σωματείο συνταξιούχων ικα εφκα νομού Κορινθίας)

Όλοι στο συλλαλητήριο της Τρίτης 13 Οκτώβρη, στον πεζόδρομο της εθνικής τράπεζας το απόγευμα στις 6:00 στην Κόρινθο.  

Με φόντο το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο πεζόδρομο της εθνικής τράπεζας της Κορίνθου, έγινε μία πολύ ενδιαφέρουσα σύσκεψη – συζήτηση χθες Κυριακή, στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Κορίνθου  με όλα τα αναγκαία μέτρα λόγω covid 19.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι αρκετών σωματείων και φορέων όπως των ιδιωτικών υπαλλήλων νομού Κορινθίας, του Μουρίκη, των συνταξιούχων νομού Κορινθίας, του υδροθεραπευτηρίου spa Λουτρακίου κ.α.

Το συλλαλητήριο που έρχεται μετά από την συγκλονιστική διαδήλωση της περασμένης Τετάρτης για την καταδίκη του φασισμού και της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της χρυσής αυγής αυτή τη φορά έχει σαν στόχο, την προστασία της υγείας του λαού και των δικαιωμάτων του.

Σε αυτό το πνεύμα κινήθηκε η συζήτηση αυτής της ωφέλιμης σύσκεψης όπου μεταξύ άλλων θίχτηκαν :

Τα θέματα της υγείας για το λαό και τους εργαζόμενους

Η αναγκαία μετατροπή νοσοκομειακών χώρων σε μονάδες covid 19.   

Θέματα περιβαλλοντικής ρύπανσης – ρυπογόνων βιομηχανιών

Οι εργασιακές σχέσεις και το μέλλον της νέας γενιάς

Η προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών μέσω πανδημίας, η ανάγκη άμεσης αντίδρασης των εργαζομένων στο χώρο της παιδείας και η απαίτησή για μέτρα, που είναι αναγκαία και εκτός πανδημίας.   

Κοινή συνισταμένη όλων όπως αποτυπώθηκε είναι ότι ο Μοναδικός δρόμος για έξοδο από την όποια κρίση, είναι αυτός του αγώνα.