Ομοσπονδία εξωραϊστικών συλλόγων οικιστών Αγ. Θεοδώρων

Παρεμβάσεις στα Αστυνομικά τμήματα Μάνδρας κι Ελευσίνας, για τα αδικαιολόγητα πρόστιμα σε εργαζόμενους

Αδικαιολόγητα πρόστιμα επιβλήθηκαν χθες το βράδυ σε εργαζόμενους στις αποθήκες της ΑΒ Βασιλόπουλος στη Μάνδρα της Δυτικής Αττικής, και μάλιστα έξω από τις εγκαταστάσεις την ώρα της αλλαγής της βάρδιας, προκαλώντας την άμεση παρέμβαση της ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ, που πραγματοποίησε παρεμβάσεις σε Αστυνομικά Τμήματα για να ακυρωθούν τα πρόστιμα.

Ο Γραμματέας της ΤΕ Γιώργος Τάτσης και ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Μάνδρας – Ειδυλλίας Μπάμπης Θεοδώρου, έκαναν το Σάββατο το πρωί τηλεφωνική παρέμβαση στο ΑΤ μάνδρας. Επιπλέον, αντιπροσωπεία της Οργάνωσης από τον Γιώργο Τάτση και τον Κώστα Κώνστα, εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Ελευσίνας πραγματοποίησαν παρέμβαση και στο ΑΤ Ελευσίνας.

Και στις δύο περιπτώσεις οι υπεύθυνοι των ΑΤ δήλωναν ανήξεροι και αναρμόδιοι για το περιστατικό. Από το ΑΤ Μάνδρας παρέπεμψαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής, ενώ το ΑΤ Ελευσίνας παρέπεμψε στη ΓΑΔΑ.

Πρόκειται για απαράδεκτη κίνηση της κυβέρνησης. Τη στιγμή που αναγνωρίζει πλέον ότι το πρόβλημα της εξάπλωσης της πανδημίας στη Δυτική Αττική έχει επίκεντρο τους χώρους δουλειάς, πράγμα που από την πρώτη στιγμή τόνιζε το ΚΚΕ, αντί να επιβάλλει μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, αντί να παίρνει μέτρα για τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας στην περιοχή, κόβει αδικαιολόγητα πρόστιμα σε εργαζόμενους έξω από τους χώρους δουλειάς τους και μέσα στα ΜΜΜ που μετακινούνται από και προς το χώρο δουλειάς.

«Ο κ.Χρυσοχοΐδης στην αρχή του δεύτερου κύματος της πανδημίας, σε δηλώσεις του είχε πει ότι η ΕΛΑΣ σε συνθήκες πανδημίας είναι το ΕΣΥ της προστασίας μας. Στη Δυτική Αττική εργαζόμενοι και κάτοικοι αστυνομία είδαν, ΕΣΥ που είναι το αναγκαίο για την προστασία της υγείας τους δεν έχουν δει ακόμα» δήλωσε ο Γιώργος Τάτσης.

ΠΗΓΗ: