Ομοσπονδία εξωραϊστικών συλλόγων οικιστών Αγ. Θεοδώρων

Εορτασμός Θεοφανίων, προσαγωγές, πρόστιμα και συνωστισμός έξω από ορισμένες εκκλησίες

Στις περισσότερες εκκλησίες ο αγιασμός των υδάτων έγινε εντός των ναών με την παρουσία προκαθορισμένου αριθμού πιστών. Ωστόσο, υπήρξαν περιπτώσεις συνωστισμού έξω από τους ναούς, στους οποίους είχαν δημιουργηθεί ουρές. Στην μητρόπολη Πειραιά οι πιστοί κοινώνησαν κανονικά, παρά τον κορονοϊό. 

Το πρωί στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκε μία ομάδα ατόμων που έριξε τον σταυρό στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου, παρά τη σχετική απαγόρευση. Στην περιοχή βρισκόταν αστυνομική δύναμη, η οποία προχώρησε σε προσαγωγές.

Στο Αίγιο ο μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Ιερώνυμος και ο πρώην μητροπολίτης Αμβρόσιος έριξαν κανονικά τον σταυρό στο παλιό λιμάνι της πόλης, αγνοώντας την απαγόρευση. Τελικά το λιμενικό επέβαλε πρόστιμο στον Ιερώνυμο και σε δύο κολυμβητές που βούτηξαν για να πιάσουν τον σταυρό.

Στην Αμάρυνθο της Εύβοιας ένας 30χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθειά του να πιάσει τον σταυρό που έριξαν αυτός και η παρέα του στη θάλασσα. Ο 30χρονος έπεσε σε βράχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αυχένα.